20 % på logi

20% på logi – Boende på hotell eller i stuga/hus

Rabatten gäller på ordinarie logipris och gäller för bokningar som görs via telefon eller mejl.

Som medlem och ansluten till LO Mervärde kan du boka ditt semesterboende på Marholmen till rabatterat pris, 20 % på ordinarie logipris. Hos oss kan du boka en avkopplande hotellvistelse med balkong och utsikt mot vik/kanal eller trädgård, bo i ett hotellrum som ger dig en härlig avkoppling från vardagen och närhet till natursköna områden med massor av roliga aktiviteter. Är ni en familj med barn eller ett kompisgäng så rekommenderar vi er någon av våra stugor som samtliga är 70 kvm med braskamin & bastu, 3 sovrum med totalt 6 bäddar och självhushåll. Alla stugor har altan och ligger endast någon minuts promenad från vattnet, aktiviteter och restaurang.

Villkor

Som medlem har du 20% rabatt på all logi på Marholmen.
Erbjudandet kan endast bokas via telefon 0771-16 17 00 eller mejl reception@marholmen.se. Uppge vid bokning att du är ansluten till LO Mervärde och kom ihåg att ta med ditt förbundsmedlemskort och visa upp det vid incheckning för att få 20% på boendet under din vistelse.

Välkomna till Marholmen – en helt ovanlig Ö!

Marholmen är en ö, med broförbindelse till fastlandet, vackert belägen i Roslagens skärgård. Marholmen ligger endast 1 köfri timme med bil från Stockholm, Uppsala & Arlanda och är en naturnära oas som erbjuder boendepaket som passar många tack vare det stora utbudet av olika stugor/hus/hotell och aktiviteter som erbjuds över hela året.

Historien om Marholmen
Marholmen är sedan 1900-talets början en plats där människor vilar, bildar och roar sig. 1900 köper grosshandlare Nils Berg från Stockholm, Marholmen och bosätter sig där om somrarna tillsammans med hustrun Hanna. 1913 donerar Nils och Hanna Berg en del av Marholmen samt en summa pengar till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Grosshandlarvillan blir vilohem och 1915 öppnas också det nybyggda Semesterhemmet för män med familjer som idag kallas Villa Berg. Donationen är en stor händelse för arbetarrörelsen och Hjalmar Branting är med vid invigningen 1914.

marholmen.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev