20% på logi

20% på logi – Boende på hotell eller i stuga/hus

Rabatten gäller på ordinarie logipris.

Som medlem och ansluten till LO Mervärde kan du boka en avkopplande vistelse på Marholmen till 20 % rabatt på ordinarie logipris. Här på vår helt ovanliga ö i Roslagens skärgård med broförbindelse till fastlandet, kan du koppla av från vardagens krav i en naturnära miljö och massor av roliga aktiviteter för alla åldrar. Du väljer om du vill bo på vårt bekväma hotell eller sköta dig själv i någon av våra mysiga stugor med egen braskamin och bastu eller kanske hyra en hel villa? Våra utvalda hotellpaket inkluderar ett besök på Mareld Spa och middag med boende på hotellet – perfekt för två! Vill du ta med hela familjen eller kompisgänget, rekommenderar vi att du hyr en stuga eller villa med självhushåll och gott om plats att umgås och bara vara. Oavsett vad du väljer kommer du att få en kravlös tid för återhämtning från vardagen och hela öns utbud inom några minuters promenad.

Bokningsvillkor

Som medlem har du 20% rabatt på logi och utvalda hotellpaket på Marholmen

Erbjudandet kan bokas online via länken ovan.

För personlig service går det även bra att boka via telefon 0771-16 17 00 eller mejl reception@marholmen.se. Uppge vid bokning att du är ansluten till LO Mervärde och kom ihåg att ta med ditt förbundsmedlemskort och visa upp det vid incheckning för att få 20% på boendet under din vistelse.

Välkomna till Marholmen – en helt ovanlig ö!

Marholmen är en ö, med broförbindelse till fastlandet, vackert belägen i Roslagens skärgård. Marholmen ligger endast 1 köfri timme med bil från Stockholm, Uppsala & Arlanda och är en naturnära oas som erbjuder boendepaket som passar många tack vare det stora utbudet av olika stugor/hus/hotell och aktiviteter som erbjuds över hela året.

Historien om Marholmen
Marholmen är sedan 1900-talets början en plats där människor vilar, bildar och roar sig. 1900 köper grosshandlare Nils Berg från Stockholm, Marholmen och bosätter sig där om somrarna tillsammans med hustrun Hanna. 1913 donerar Nils och Hanna Berg en del av Marholmen samt en summa pengar till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Grosshandlarvillan blir vilohem och 1915 öppnas också det nybyggda Semesterhemmet för män med familjer som idag kallas Villa Berg. Donationen är en stor händelse för arbetarrörelsen och Hjalmar Branting är med vid invigningen 1914.

marholmen.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev