Sök Mobilmeny
Spara

20 % rabatt på logi för alla medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteå största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag, där de två sistnämnda måste förbeställas innan din vistelse hos oss. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår logi, frukost, gratis wifi, parkering. tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Bokning sker på telefon 0910-57500

Erbjudandet gäller T.o.m. 2017-12-31

Vid bokning, ange kampanjkod: LO Mervärde

Annonsörens webbplats: www.medlefors.se

Villkor

o Som medlem i ett av LO förbunden får du 20% rabatt på aktuellt ordinarie pris på alla hotellrum.
o Gäller för privat bruk.
o Visa medlemskort vid incheckning.
o Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
o Bokning sker på telefon 0910-57500
o För frågor och information: konferens@medlefors.se
o Läs mer om oss på www.medlefors.se

Spara
Resor och hotell

Ett helt ovanligt höstlov på Marholmen

Marholmen