Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Sök Mobilmeny
Spara

20 % rabatt på logi för alla medlemmar

Ta del av erbjudandet

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 3 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar, ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool och hotellgym. I samma avdelning finns även bastu, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.
I priset ingår logi, frukost, gratis wifi, parkering, samt tillgång till vår nyrenoverade pool med bastu och vårt nya hotellgym. Gångstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad.

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på ditt förbund.

Välj förbund Inte medlem än

Villkor

• Uppge koden ”LO 2020” på bokningssidan för att se ditt pris
• Erbjudandet gäller alla dagar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ENDAST för privat bruk.
• Visa medlemskort vid incheckning.
• Bokning sker via medlefors.se
• Läs mer om oss på www.medlefors.se