Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Sök Mobilmeny
Spara

Bryr du dig om din pension?

Det här med pension kan kännas långt borta. Men det lönar sig att bry sig. Genom att göra smarta val kan du lägga grunden för en bättre pension och bättre ekonomi i framtiden.

Ta del av erbjudandet

Pension ska vara smart och enkelt. Därför sköter Folksam LO Pension allt åt kunderna och placerar pengarna smart utifrån din ålder. Det betyder att som ung har du en större del av ditt sparande i aktiefonder och med åldern fördelas det om så att en allt större del placeras i räntefonder med mindre risk. Allt sker automatiskt.

Vårt eget pensionsbolag
Folksam LO Pension är LO-förbundens eget pensionsbolag som bildades för att värna om medlemmarnas tjänstepension. Idag förvaltar pensionsbolaget tjänstepensionen för nära en halv miljon kunder med långsiktigt god avkastning enligt oberoende jämförelser och låga avgifter.

Så här väljer du Folksam LO Pension
Det är enkelt att välja Folksam LO Pension. Gör ditt val direkt via Fora som är valcentral för avtalspension SAF-LO. Du kan även flytta tidigare intjänad pension till Folksam LO Pension, så att du samlar allt på ett ställe.

Gör ditt val av Folksam LO Pension hos Fora

Få hjälp på ditt eget språk
På Folksam LO Pensions hemsida kan du få hjälp på flera olika språk, till exempel på spanska, turkiska och persiska. Det finns också ett avsnitt på lättläst svenska. Du kan också kontakta flerspråkig kundtjänst på telefonnummer 0771-585 900.

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på ditt förbund.

Välj förbund Inte medlem än

Villkor

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från LO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.