Sök Mobilmeny
0 kr/pers
Spara

Dagskryssning till Åland med Viking Grace & Amorella

Specialerbjudande för dig som är medlem i ett LO förbund. Låt sommarkänslorna skölja över dig ombord på Viking Grace och Amorella. Här blandas skärgård, soldäck, smakupplevelser, shopping och spa i en 11 timmar lång somrig kompott. Viking Grace avgår från Stockholm kl 07.45 och kl 18.55 är ni tillbaka med Amorella.

Bekväm återresa
Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 99:-.

Förgyll dagen
Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (endast förhandsbokning).

Kaffestund i Seamore Champagne Lounge
Viking Grace
Njut av skärgården över en härlig kopp kaffe som bryggs direkt vid bordet samt en meny med söta och salta snacks, bl a croissant med rökt renmousse, bröd från Rosala med skagen och sikrom, vaniljpannacotta, chokladkaka smaksatt med espresso, citron-cupcake, färsk frukt och bär med vaniljganache.

Servering kl 11.00 och 12.00, pris 214:-/pers. Endast förhandsbokning.

Suveränt spa
Ha det skönt och njut av jacuzzi, bastur, snögrotta och bedårande skärgårdsutsikt i 2 timmar för 228:-/vuxen. 14–17-åringar betalar 142:-/person och barn, 3–13 år betalar 95:-/person. Badrock och handduk ingår. Ett “bara måste” för dig som vill koppla av en stund och hämta ny energi.

Tystgående och miljöanpassat
Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.

Förboka måltider för bästa pris
Passa på att förboka dina måltider i samband med båtresan för garanterad plats och bästa pris. Ta t ex för dig av dina favoriter på vårt stora buffébord där även öl, vin, läsk och kaffe ingår, eller njut av trerätters à la carte med speciellt utvalda viner. Valet är ditt!

Erbjudandet gäller Erbjudandet gäller 1/6–31/8 2017

Vid bokning, ange kampanjkod: ARBETET

Annonsörens webbplats: www.vikingline.se

Villkor

Erbjudandet gäller resor 1/6–31/8 2017. Fartygsbyte i Mariehamn

Spara
0 kr/pers
Resor och hotell

Dagskryssning till Åland med Viking Grace & Amorella

Viking Line