80% rabatt

Just nu – 80% rabatt på hemlarm!

Öka tryggheten hemma till rätt pris. 80% rabatt på hemlarm anslutet till larmcentral och fria väktarutryckningar. Snabb hemleverans, enkelt att montera och med appen blir det lika lätt att använda.

Alert Alarm erbjuder ett komplett larm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.
Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med appen, som ingår kostnadsfritt i din larmtjänst, kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem. Vid verifierat larm agerar larmoperatörerna på larmcentralen direkt och sätter snabbt in rätt åtgärd.
Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vattenläckage. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.
Du som är medlem i ett LO-förbund får just nu 80% rabatt!
Passa på! Erbjudandet gäller bara t.o.m. 30 september.

”Det gick väldigt snabbt att montera.”
Caroline

”Enkelt att använda och bra pris”
Kent

”Räddade livet på oss vid brand”
Torbjörn

Vi var bland de första larmbolagen i Sverige att utveckla villalarm med trådlös teknik och har till skillnad från många konkurrenter helt egenutvecklade produkter. Detta borgar för hög kvalité och en driftsäkerhet utöver det vanliga.

Det som driver oss på Alert Alarm är övertygelsen om att ett tryggt hem inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Därför bygger vårt koncept på att du själv monterar ditt larm och därmed slipper betala för en installatör och kostnaderna förknippade med hembesök.

Vi brukar säga att alla som någon gång har skruvat upp en brandvarnare inte kommer ha några problem med att montera ett larmsystem från oss.

alertalarm.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev