Spara

Medlemslån

Låna upp till 300 000 kr till förmånlig ränta och utan krav på säkerhet. Medlemslånet innebär färdigförhandlade och bra villkor. Inga avgifter tillkommer och i lånet ingår ett av marknadens bästa försäkringsskydd vilket innebär att du kan känna dig trygg som låntagare.

Medlemslån
Medlemslånet är ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar och är medlem i ett LO förbund. Du kan låna mellan 30 000 – 300 000 kr med en amorteringstid på högst 12 år. Lånet har rak amortering som dras från ditt lönekonto varje månad tillsammans med räntan*. Du kan med fördel använda lånet för att lösa andra dyrare krediter eller för inköp av kapitalvara.

I lånet ingår utan extra kostnad ett betalskydd som betalar en del av din lånekostnad om du blir arbetslös eller sjuk samt ett livskydd som löser lånet om du avlider innan du fyller 65 år.

Enklast ansöker du om ett medlemslån via vår Internetbank eller vår telefonbank med personlig service (0771-221122).
*effektiv ränta 4,96%, okt 2016

Medlemskontokredit
Om du behöver låna en mindre summa, eller skaffa en buffert för det oväntade, då är Medlemskontokrediten ett bra alternativ. Krediten kopplas till ditt lönekonto i banken och kan variera mellan 10 000 – 50 000 kr, dock maximalt 2 månadslöner. Du betalar bara ränta* när du utnyttjar krediten, det utgår ingen kontraktsränta och inga avgifter tillkommer.

*effektiv ränta 7,23%, okt 2016

 

Erbjudandet gäller tillsvidare

Annonsörens webbplats: www.swedbank.se

Villkor