Från
1095 kr

Njut av sommaren på Örenäs Slott

Medlemspris: från 1 095 kr/person Ordinarie pris: från 1 320 kr/person

Upplev den skånska sommaren med härligt boende ett stenkast från havet. Boka vårt sommarpaket som innehåller trerätters middag, logi och frukost.

Örenäs Slott är en pärla i Skåne som bjuder in till fantastiska vistelser. Som gäst har du ett stort utbud och variation av upplevelser att välja mellan. Dessutom har du tillgång till faciliteter som gym, fitnesspark utomhus, minigolf, naturlekplats, varma badtunnor och pool.

Nu kan du som medlem i ett LO-förbund boka din sommarsemester på Örenäs slott med rabatt.

Medlemspris: från 1 095 kr/person. Ordinarie pris: från 1 320 kr/person.

Priset avser trerätters middag, logi och frukost, per person i delat standard dubbelrum. Kan uppgraderas till herrgårdsrum eller slottsrum mot tillägg.

Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats och ska genomföras under perioden 27/6-8/8 och bokas senast 7/8. Uppge kampanjkoden vid bokningen för att få tillgång till rabatten.

Örenäs Slott är en pärla i Skåne som bjuder in till fantastiska vistelser. Att som slott kunna erbjuda 115 hotellrum med magisk utsikt över Öresund och Ven, och med endast 20 min till Helsingborg, gör anläggningen unik.

Som gäst har du ett stort utbud och variation av upplevelser att välja mellan. Dessutom har du tillgång till faciliteter som gym, fitnesspark utomhus minigolf, naturlekplats, varma badtunnor och pool.

Oavsett anledningen till ert besök så kommer ni få uppleva den varma servicen från personalen, de mysiga salongerna som avslöjar delar av historiken och ni kommer att sova gott i våra Carpe Diem-sängar.

orenasslott.com

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev