15% rabatt

Njut av Stockholms skärgård i sommar!

Gistholmen är en helt egen ö i Stockholms mellersta skärgård. Här finns 21 stycken små stugor med självhushåll, en storstuga, en bastu och ett servicehus med duschar och toaletter. Tillvaron på Gistholmen är enkel och okomplicerad!

På Gistholmen handlar det inte om att unna sig mer, fler, större och lyxigare. Här handlar det om att ta en paus. En paus från stress, press och vardag. Det behöver inte vara så märkvärdigt, det kan räcka med att sitta på en klipphäll i kvällssolen och titta ut över vågornas glitter. Det kan handla om att plocka en bukett blåklockor och sätta i en kaffemugg, eller att ro över till närmsta kiosk och köpa en glass. Att grilla en abborre som man precis dragit upp själv är vardagslyx på Gistholmen. Att titta på stjärnorna, lösa ett korsord, hitta en fyrklöver och att vakna utvilad varje morgon. Det handlar om att bara leva en stund.

Som medlem i ett LO-förbund får 15% rabattordinarie pris under lågsäsong.

Villkor

Uppge kampanjkoden vid bokningen för att kunna nyttja rabatten.
Giltighetstid: Fram t.o.m. vecka 26. Sedan gäller erbjudandet från vecka 34 t.o.m. vecka 43.

Gistholmen ägs av Byggnads fackförbund. Bokning sköts genom Rönneberga Konferens. Ta båten från Strömkajen, flytta in i din stuga och njut av lugnet i skärgården.

Rönneberga Konferens ligger endast 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Den friska havsluften får du på köpet. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

gistholmen.com

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev