1 nov-
30 dec 2021

Njut italiensk middag på Epicuré och övernattning på BW Plus Hotel Noble House i Malmö!

Pris från 795 kr per person i delat dubbelrum.

Unna er en mysig övernattning på fyrstjärniga BW Plus Hotel Noble House vid Gustav Adolfs Torg i Malmö. I hotellets entréplan möts ni av en lounge med sköna soffor och en färgsprakande ateljé med kreativ atmosfär och många finurliga små inredningsdetaljer.

Vägg-i-vägg med hotellet, på Gustav Adolfs Torg, ligger den mysiga restaurangen Epicuré. Här serveras ni en trerätters italiensk middag i härlig och rustik miljö.

Du som är medlem i ett LO-förbund erbjuds även en fin välkomstvip !

I paketpriset ingår:

  • En övernattning, del i dubbelrum
  • Fin välkomstvip med god dryck, frukt och choklad
  • Tre-rätters middag på Epicuré (exklusive dryck)
  • Stor frukostbuffé
  • WiFi
  • Tillgång till bastu och minigym

Erbjudandet gäller i mån av plats med ankomst torsdagar t o m söndagar från 1 november t o m 30 december 2021 samt alla dagar på höstlovet v 44.

Välkomna!

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv gällande Covid-19 med en mängd åtgärder för att minimera riskerna.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev