1-31 juli

Sommarkampanj: 3 pocket för 159:-

Koppla av i sommar med massor av läsning som tar dig till nya spännande platser.

Specialerbjudande för dig som är medlem i ett LO-förbund: Under juli månad kan du köpa 3 utvalda pocket för 159 kr hos Adlibris! Utöver det har du dessutom 8% medlemsrabatt* (lägg in kampanjkoden i kassan), så njut av massor med läsning och avkoppling i sommar!

Boktips

Klubben för lyckliga slut
Caroline Säfstrand

En roman om att gå vilse i livet men genom nya vänner, hitta tillbaka igen. Eller snarare hitta nya vägar. Tre väldigt olika kvinnor befinner sig alla vid ett vägskäl i livet när de får en reklamlapp på sina bilar med inbjudan till skrivkursen ”Klubben för lyckliga slut”. En dag i veckan träffas de i klubben, djupa hemligheter från det förflutna nystas upp och steg för steg lär de sig att älska, leva och skratta igen. Men kommer de att kunna forma sitt eget lyckliga slut?

Där kräftorna sjunger
Delia Owens

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust, men hon är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror att hon är. Snart uppdagas sanningen om hennes liv i samband med ett dödsfall i våtmarken som hon omedelbart misstänks för.

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk
Björn Natthiko LindebladCaroline BanklerNavid Modiri

Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och är idag en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS. I Jag kan ha fel berättar han med värme, humor och djup om sina egna tillkortakommanden, vad livet lärt honom och om vad som framstår som allra viktigast när allt går mot sitt slut.

Villkor

* Rabatten gäller på hela sortimentet exklusive kurslitteratur, digitala böcker och presentkort.

Välkommen till Adlibris! Vi är en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, skrivmaterial, kök och dekoration. Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag.

www.adlibris.com/se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev