1 nov-
30 dec 2021

Upplev Stureplans pärlor – och övernattning på Hotel Kung Carl i Stockholm!

Pris från 1 095 kr per person i delat dubbelrum.

På fyrstjärniga Hotel Kung Carl vid Stureplan i Stockholm bor du på bästa läge med promenadavstånd till det mesta. I vårt härliga paket ” Best of Stureplan” kombinerar vi mysigt boende med förstklassig mat.

Så checka in hos oss på Hotel Kung Carl och njut av en trerättersmiddag på någon av Stureplans bästa restauranger. Du väljer själv om det är klassiska Restaurang Prinsen, nya Gastrotek Zink, romantiska Pas dÁrt eller alltid lika trendiga East. Eller varför inte ta en promenad längst Strandvägen och njut av en klassisk Plankstek Original på Villa Godthem på Djurgården.

Du som är medlem i ett LO-förbund erbjuds även en fin välkomstvip!

I priset ingår:

  • En övernattning i superior dubbelrum
  • Fin välkomstvip med god dryck och fin choklad
  • En 3-rättersmiddag ”Kockens val” på Restaurang Prinsen, Gastrotek Zink, Pas dÁrt, East eller Villa Godthem (exkl.dryck)
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till hotellgym
  • WiFi

Erbjudandet gäller i mån av plats med ankomst torsdagar t o m söndagar från 1 november t o m 30 december 2021 samt alla dagar på höstlovet v 44.

Boka på info@kungcarl.se eller ring 08-463 50 00 och uppge kampanjkoden ovan för att få det rabatterade priset.

Välkomna!

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv gällande Covid-19 med en mängd åtgärder för att minimera riskerna.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev