Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Sök Mobilmeny
Spara

Värmande medlemserbjudande – 1000 kr rabatt hos Apollo!

Svalkande snorkling i röda havet eller pulshöjande vandring på Madeira? Oavsett vad som lockar dig är det alltid härligt att ha en resa att räkna ner till! Just nu får du som medlem i ett LO-förbund 1000:- rabatt på resor till solsäkra Egypten och vackra Madeira.

Ta del av erbjudandet

Egypten – för soldyrkare och äventyrslystna

Egypten är resmålet för dig som lockas av strålande väder, sköna stranddagar och snorkling i världsklass. Det finns mycket att upptäcka och i prisvärda Egypten räcker reskassan längre. Det breda hotellutbudet erbjuder något för alla, där den gemensamma nämnaren är hög standard och närhet till stranden och Röda havet.

Madeira – för naturälskare och upptäckare

Portugisiska ön Madeira är framförallt känd för sin sagolika natur, sina hisnande vyer och höga berg – men ön har mer att erbjuda än så. Här kombineras naturupplevelser med stadsliv, lyxiga hotell, bra shopping och vackra restaurangträdgårdar där du kan slå dig ned med ett glas Poncha – öns nationaldryck.

Erbjudande: 1000 kr rabatt per bokning till Egypten och Madeira. Gäller alla hotell.
Bokningsperiod: 1/9-30/9 2019
Avreseperiod: 15/10 2019 – 15/4 2020

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på ditt förbund.

Välj förbund

Villkor

Gäller nybokningar med namngivet hotell. Gäller ej endast flyg eller ospecificerade resor. Resan ska bokas senast 30 dagar före avresa.