Sök Mobilmeny
Spara

Vinterläsning hos Bokon – en av tre titlar helt gratis!

Nu kan du som medlem i ett LO-förbund lyssna eller läsa en härlig vinterbok. Den första varje månad presenterar vi tre nya böcker. Glöm inte att ladda ner din bok direkt, innan tre nya tar plats, alltid första datumet i månaden.

Du får välja en av tre titlar helt gratis– att spara permanent i ditt bibliotek.

Följ de enkla stegen nedan så kommer du inom några ögonblick kunna njuta av din ljudbok eller e-bok.Du kan lyssna eller läsa i mobilen, surfplattan, dator eller Kindle!

De mörkermärkta av Johannes Pinter & Matthias LeivingerI ett vårkallt Stockholm sker en serie mord som till en början inte verkar ha något samband. När polisinspektör Iris Riverdal får fallen på sitt bord ställs hon inför en undflyende skepnad med dunkla metoder och okända motiv.

Ondskan av Jan Guillou
Erik är van att få stryk. Hans farsa slår honom varje dag. När Erik åker fast för ett brott måste han börja i internatskolan Stjärnsberg. Här är våldet värre än hemma, mycket värre. Jan Guillous uppväxtroman har blivit en svensk klassiker.

Det är något som inte stämmer av Martina Haag
Det här är en roman om överlevnad. Om betydelsen av en rödrutig jacka. Om en bottenlös fjällsjö, dit ingen får gå och om hur man reser sig, trots att man är helt säker på att man inte orkar. Martina Haags skilsmässoskildring utsågs till Årets roman.

Erbjudandet gäller 1-28/2 2019.

Vid bokning, ange kampanjkod: LO

Annonsörens webbplats: bokon.se

Villkor

*Erbjudandet gäller endast för dig som är medlem i ett LO-förbund och under perioden 1/2 till 28/2 2019.

Spara
Nöje och kultur, Resor och hotell

Ett somrigt erbjudande ifrån Skara Sommarland

Skara Sommarland
Spara
Nöje och kultur, Vinter-erbjudanden

20% rabatt på entré till Tomteland

Tomteland