Mitt förbund:
20%

Fynda sommarprodukter för ditt husdjur hos FirstVet!

Se till så att ditt husdjur får en härlig sommar genom bra produkter från FirstVet. Nu erbjuds du 20% medlemsrabatt på sommarprodukter.

Beskrivning & villkor

Äntligen är det sommar och det ska firas!

Just nu erbjuds du som medlem 20% rabatt på alla sommarprodukter i FristVets butik online. Du hittar allt från svalkande kyldynor och roliga vattenleksaker till kattluckor och mycket annat du behöver för sommaräventyret med din bästa vän. Använd kampanjkoden ovan i kassan så dras rabatten direkt på köpet.

Det är även fästingarnas högtid. För att du och ditt husdjur ska kunna njuta av den här årstiden till fullo finns det bra hjälpmedel att ta till. Här får du bra råd!

Villkor

Uppge kampanjkoden ovan i kassan för att få rabatten på ditt köp. Rabatten gäller inte på kampanjer, receptbelagda läkemedel eller Royal Canin. Erbjudandet gäller t. o. m. 30 juni 2024.

Om FirstVet

FirstVet strävar efter att vara den första naturliga kontaktpunkten för alla djurägare genom att både erbjuda videomöte med veterinärer, djurbutik online och apotek på samma sida. Sortimentet är noggrant utvalt av deras veterinärer och FirstVet säljer endast produkter som de själva står bakom och använder till sina djur. Fokus är på produkter som främjar ditt husdjurs hälsa, oavsett om du har hund, katt, fågel, häst eller smådjur. Hos FirstVet har du alltid snabba hemleveranser, öppet köp och fri retur samt fri frakt på köp över 599 kr.

Som djurägare kan du också hos FirstVet få trygga råd från legitimerade veterinärer via videosamtal. I samarbete med 13 av 14 försäkringsbolag erbjuder FirstVet kostnadsfria samtal till veterinär mellan 06-02. Läs mer och boka en tid hos veterinär här.

Varmt välkommen till FirstVet!

firstvet.com

Andra erbjudanden du kanske gillar

Om Fastighetsanställdas Förbund

Fastighets medlemmar arbetar som städare, fastighetsskötare. De är anställda i entreprenadföretag och i egen regi. Bland de drygt 30 000 medlemmarna finns också yrken som områdes- och kvartersvärdar, elektriker, rörläggare, vvs-arbetare och sanerare.

Fastighets arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen och möta arbetsgivarnas krav. Tillsammans kan vi få en bättre löneutveckling och arbetsvillkor. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge medlemmarna förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy