Fastighets
Sök Mobilmeny
Spara

Julerbjudande på Lidl

Julen är den högtid då vi samlar familjen och njuter av varandras sällskap. Vi skålar i julmust och dukar upp ett traditionsenligt svenskt julbord.

Dagarna före dopparedagen gör vi listor på allt vi vill ha på vårt julbord. Vi handlar länge, mycket och gärna till ett så bra pris som möjligt – där kvalitén fortfarande är hög.

På Lidl hittar du alla dina julbordsfavoriter, från det varma, till det kalla och söta. Och det till ett bra pris och av hög kvalitet.

Denna jul vill vi erbjuda dig som medlem i ett LO-förbund ett desto större julbord, men för mindre pengar. Därför ger vi dig mängdrabatt, där rabatten blir högre ju mer du handlar.

För att få tillgång till erbjudandet behöver du ta med en kupong*, vilken du hittar länk till från den här sidan, men även i LO Mervärde Magasinet. Ladda ner, skriva ut den och ta med den till valfri Lidl-butik i Sverige tillsammans med ditt medlemskort för att kunna ta del av följande rabatter:

Handla för 500:- få 100:- rabatt
Handla för 1000:- få 200:- rabatt
Handla för 1500:- få 300:- rabatt
Handla för 2000:- få 400:- rabatt
Handla för 2500:- få 500:- rabatt

Erbjudandet gäller Giltig fr.o.m. 17/12 t.o.m 30/12 2018

Annonsörens webbplats: lidl.se

Villkor

Giltig fr.o.m. 17/12 t.o.m 30/12 2018. Gäller i alla Lidlbutiker. Checken gäller vid ett köptillfälle. Gäller ej vid köp av tobak & alkohol. Kan ej kombineras med andra kuponger.
*Rabatten kan endast nyttjas med en utskriven kupong för att kassasystemen ska kunna scanna kupongen.