1-30 nov

Tjuvstarta sommaren 2024 med Apollo – 1000 kr rabatt per bokning

Apollo erbjuder dig som medlem en boka tidigt rabatt på alla Apollo Mondo Selected hotell och Apollo Mondo DUO hotell med avresor i perioden 1 april till 30 juni 2024.

Tjuvstarta sommaren 2024. Som medlem i ett LO-förbund erbjuder Apollo via LO Mervärde en boka tidigt rabatt på alla Apollo Mondo Selected hotell och Apollo Mondo DUO hotell med avresor i perioden 1 april till 30 juni 2024.

Vart vill du starta sommaren? Blir det kanske någon av de klassiska semesterfavoriterna Kreta eller Cypern? Du kanske ska testa någon av de mysiga pärlorna Parga, Karpathos eller Korfu. Välkommen att starta sommaren med Apollo!

Villkor

Rabatten om 1000 kr per bokning, gäller vid bokning av ny paketresa på apollo.se med kampanjkoden ovan senast den 30 november med avresa i perioden 1 april – 30 juni 2024. Läs mer om fullständiga villkor på bokningssidan via knappen ovan.

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev