12% På buktetter

Visa omtanke med blommor – 12% rabatt hos Euroflorist

Ta del av Euroflorist kampanjerbjudande lagom till firandet av Morsdag!

Uppskattning kan visas på många sätt, blombud är ett av dem. Skicka en hälsning där blommorna får sköta talan samtidigt som du visar din omtanke. Lagom till firandet av Morsdag kan du ta del av Euroflorist kampanjerbjudande om 12% rabatt på valfri bukett under 22–28/5. Hämta rabattkoden på LOmervärde.se.

Tips! Morsdagsblommor är som sagt det perfekta sättet att visa din mamma hur mycket du tycker om henne. Därför har Euroflorist ett stort urval av vackra buketter som passar mamma. När du väljer vilken bukett du ska ge din mamma är det en bra idé att välja hennes favoritblommor eller blommor i hennes favoritfärg. På så sätt visar du henne att du känner henne och uppskattar henne.

Villkor
Erbjudandet gäller på beställningar som görs på euroflorist.se. Euroflorist levererar handbundna buketter till dörr, i hela Sverige och utomlands.

Sedan starten 1982 har Euroflorist hjälpt kunder att visa kärlek och omtanke med hjälp av blommor. Euroflorist är en av Europas marknadsledande blomsterförmedlingar och ingår i den internationella organisationen Teleflor med ett nätverk av florister över hela världen. Huvudkontoret finns i Malmö och verksamheten i 12 länder samt kontor i Sverige, Holland, England, Polen och Frankrike.

euroflorist.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev