10% rabatt

10% rabatt på båtresan med TT-Line

Rabatten gäller på Flex- och Smartbiljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Längtar du efter att resa och uppleva Europa med en bilsemester?
Låt oss köra de första milen medan du njuter och umgås ombord.

Välkommen ombord på TT-Lines nya Green Ships som är södra Östersjöns miljövänligaste färjor. Framtidens teknik och modern design gör din överfart bekväm och hållbar. Med upp till 18 avgångar till Travemünde och Rostock i Tyskland, Swinoujscie i Polen och Klaipeda i Litauen har du stor valfrihet och flexibilitet. Att vila medan vi kör är den bästa starten på din semester.

Vi erbjuder dig som medlem 10% rabatt på alla avgångar till Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda.

Läs mer och boka på www.ttline.se eller ring 0410-56200. (Bokningsavgift tillkommer vid personlig service) Uppge kampanjkoden ovan vid bokningen.

Rabatten gäller på Flex-biljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Som marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten, har TT-Line varit synonymt med pålitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år med sin flotta av moderna färjor.

Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna som det privatägda TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige med de 7 moderna RoPax färjorna.

Rymliga hytter, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse för de upp till 6 500 passagerare som TT-Line kan transportera varje dag.

ttline.com/sv

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev