Mitt förbund:

35% rabatt på tavlor, posters, självhäftande fototapeter och rumsavdelare

Hos oss på Dinväggdekor hittar du tusentals snygga tavlor och posters, häftiga fototapeter för alla rum och dörrar samt dekorativa och praktiska rumsavdelare.

Beskrivning & villkor

Botanisera bland våra tusentals tavlor och posters och hitta snygg konst till ditt vardagsrum, sovrum och barnens rum. En rumsavdelare kan göra underverk i ett hem och hos oss hittar du massvis av vackra motiv och mönster som går hem hos både hos stora och små.

Villkor

Vi erbjuder 35% exklusiv medlemsrabatt via LO Mervärde på våra ordinarie priser på vårt sortiment av tavlor, posters, inramade posters, självhäftande fototapeter och rumsavdelare. Rabattkoden används i kassan och rabatten dras automatiskt av från priset. Fri frakt vid köp över 499 kr. Övriga köp- och leveransvillkor finns att läsa hos dinväggdekor.se.

Välkommen!

 

 

Om Dinväggdekor.se

Dinväggdekor är en svensk onlinebutik med ett brett sortiment av tavlor och posters, fototapeter, dörrtapeter och rumsavdelare. Hos oss hittar du din personliga tavla för alla hemmets rum, en fototapet som förnyar dina väggar eller en dörrtapet för gamla trötta dörrar. Med våra dekorativa rumsavdelare kan du skapa nya ytor genom att dela upp rummet eller varför inte för att dölja den irriterande skadan på tapeten. Alla våra produkter är miljövänliga och barnsäkra. Handla säkert, snabbt och enkelt på nätet hos dinväggdekor.se.

Om Handelsanställdas förbund

Handels är Sveriges tredje största LO-förbund och har cirka 157 000 medlemmar. Nästan 100 000 är kvinnor. Förbundet bildades 1906 och av våra medlemmar är en tredjedel av de yrkesverksamma under 30 år.

Handels medlemmar jobbar till exempel i butik och på lager. Men även frisörer, florister och tjänstemän som jobbar i någon av arbetarrörelsens organisationer hör hemma i Handels.
Tillsammans kan vi jobba för bättre villkor på jobbet, i samhället och i världen. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy