Köp 4 däck betala för 3 på BFGoodrich och Tigar hos Euromaster

Under mars kan du passa på att köpa däck från BFGoodrich och Tigar till ett riktigt bra pris. Endast för dig som är medlem i ett LO-förbund.

Euromaster erbjuder allt inom däck och fordonsservice på deras 100 anläggningar över hela landet. 

Under mars månad erbjuder Euromaster dig som är medlem i ett LO-förbund att
köpa
4 däck från BFGoodrich och Tigar och betala för 3. 

När de monterar dina nya däck på bilen passar de även på att göra en kostnadsfri fordonskontroll, säkerheten på väg är viktig! Efter att ha kört några mil är du välkommen tillbaka så efterdrar de dina hjul, självklart kostnadsfritt. 

 Villkor 

Använd kampanjkoden när du handlar däck på deras hemsida och visa upp ditt förbundsmedlemskort vid köp på verkstad. Kampanjen gäller 1-31 mars 2023. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Euromaster är en del av Michelinkoncernen och finns på mer än 100 platser i Sverige, från Trelleborg i syd till Gällivare i norr. Du kan med förtroende vända dig till din lokala Euromasterverkstad för allt som rör däck, fälg och däckservice. På många orter erbjuder vi även bilservice och reparationer. På vår hemsida euromaster.se kan du enkelt boka tid och köpa däck, vill du hellre ringa eller komma in till verkstaden är du såklart varmt välkommen!

euromaster.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev