Mitt förbund:

Prova BookBeat gratis i 45 dagar och få 12 mån med 15% rabatt!

Väck läslusten till liv med en spännande deckare eller varför inte en härlig feel-good roman. Nu kan du som medlem ta del av BookBeats erbjudande - prova gratis i 45 dagar och därefter få 15 % rabatt på valfritt prispaket i 12 månader (från 75 kr/mån).

Beskrivning & villkor

Bra underhållning behöver inte vara mer komplicerat än en spännande bok i lurarna!
Med BookBeat får du tillgång till över 800 000 böcker i olika genrer och för alla åldrar. Nu kan du som medlem ta del av BookBeats erbjudande – prova gratis i 45 dagar och få 12 månader med 15% rabatt.

För dig som har barn finns massor av populära bilderböcker med ljud för de yngsta, och ungdomslitteratur för de äldre barnen. Ett riktigt bra tips för att väcka läslusten! Med BookBeats familjekonto kan upp till fem personer dela ett konto, och lyssna samtidigt på olika böcker.

Villkor

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare t.o.m 31 december. När du registrerar dig får du välja vilket prispaket du vill ha efter gratisperioden. Med basic-paketet kan du lyssna upp till 20 timmar för 75 kr/mån. Med premium-paketet kan du lyssna upp till 100 timmar för 144 kr/mån (rabatt inkluderad i priset). Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Om BookBeat

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker och ger dig tillgång till över 800 000 titlar direkt i din mobil eller surfplatta. Du kan lyssna eller läsa hur mycket du vill, var och när du vill. BookBeat är den i snitt populäraste ljudbokstjänsten i App Store och Google Play.

BookBeat lanserades 2015 och är del av Bonnier, som i över hundra år har skapat, förädlat och distribuerat berättelser.

bookbeat.se

Om Handelsanställdas förbund

Handels är Sveriges tredje största LO-förbund och har cirka 157 000 medlemmar. Nästan 100 000 är kvinnor. Förbundet bildades 1906 och av våra medlemmar är en tredjedel av de yrkesverksamma under 30 år.

Handels medlemmar jobbar till exempel i butik och på lager. Men även frisörer, florister och tjänstemän som jobbar i någon av arbetarrörelsens organisationer hör hemma i Handels.
Tillsammans kan vi jobba för bättre villkor på jobbet, i samhället och i världen. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy