Mitt förbund:

Kjell & Company

Kjell & Company erbjuder kunskap, rådgivning och produkter inom vardagsteknik. Vi har över 30 års erfarenhet av att förbättra människors liv genom teknik, och har ett uppdaterat och högkvalitativt sortiment i alla butiker och på kjell.com. Vi har stenkoll på senaste nytt och hjälper gärna till med att hitta en individanpassad lösning till dig, oavsett var du väljer att besöka oss.

Visste du förresten att 9 av 10 produkter inte syns i butik? Våra butiker ter sig som ganska små, men bakom disk har var och en ett stort lager där närmare 10 000 olika produkter ryms. Detta innebär att våra kunniga experter i varje butik, oavsett stad och storlek, kan erbjuda rätt lösning för just dig.

Vi ses online eller i våra butiker!

Om Handelsanställdas förbund

Handels är Sveriges tredje största LO-förbund och har cirka 157 000 medlemmar. Nästan 100 000 är kvinnor. Förbundet bildades 1906 och av våra medlemmar är en tredjedel av de yrkesverksamma under 30 år.

Handels medlemmar jobbar till exempel i butik och på lager. Men även frisörer, florister och tjänstemän som jobbar i någon av arbetarrörelsens organisationer hör hemma i Handels.
Tillsammans kan vi jobba för bättre villkor på jobbet, i samhället och i världen. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy