Mitt förbund:

Svea Solar

Svea Solar är Sveriges ledande solenergibolag, med tio års erfarenhet och över 20 000 installationer i Sverige. Montörer och elektriker utgår ifrån lokala installatörskontor från norr till söder och är utbildade och certifierade. Det garanterar en installation som är säker, hantverksmässigt utförd och med goda arbetsvillkor. Personalen kombinerar sin expertkunskap med den senaste tekniken. Inför varje installation görs ett hembesök där dina önskemål tas tillvara, samtidigt som en avancerad takmätning med drönare genomförs.
 
Utöver solceller på tak erbjuder Svea Solar markinstallation, laddbox, elavtal och batterilagring med möjlighet till inkomst från frekvensbalansering via Sun Rewards. Alla solpaneler levereras med minst 25 års effektgaranti och tio års installationsgaranti, för din trygghets skull.

Om Handelsanställdas förbund

Handels är Sveriges tredje största LO-förbund och har cirka 157 000 medlemmar. Nästan 100 000 är kvinnor. Förbundet bildades 1906 och av våra medlemmar är en tredjedel av de yrkesverksamma under 30 år.

Handels medlemmar jobbar till exempel i butik och på lager. Men även frisörer, florister och tjänstemän som jobbar i någon av arbetarrörelsens organisationer hör hemma i Handels.
Tillsammans kan vi jobba för bättre villkor på jobbet, i samhället och i världen. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy