10% hos Adlibris på boksortimentet under hela augusti!

Sensommaren är i full gång! Du kanske fortfarande steker på stranden eller så har du redan börjat pendla till jobbet. Läsning passar alla tillfällen, så passa på att fynda!

Som medlem i ett LO-förbund får du 10% rabatt på hela vårt boksortiment under augusti månad. Inspireras av topplistor, personalens boktips eller utforska tusentals titlar. Välkommen till Adlibris, här hittar du läsningen för dig.

Vilkor:
Rabatten gäller hos www.adlibris.com/se med rabattkoden. Rabatten dras automatiskt när du skriver in rabattkoden i kassan och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej kurslitteratur, digitala böcker eller presentkort. Vi reserverar oss för eventuella felkategoriseringar.

Genom att använda denna rabattkod så får Adlibris information om att du är fackligt ansluten. Informationen används sedan av Adlibris för att kunna ge dig rabatt i samband med köp.

Adlibris är en Nordens största bokhandlare på nätet och allt du vill läsa hittar du hos oss. Skön- och facklitteratur från hela världen, barnböcker för alla åldrar och intressen, studentlitteratur, ljudböcker och e-böcker. Hos oss finns också ett stort utbud av garn, leksaker, pussel och spel. Välkommen till Adlibris!

www.adlibris.com/se

Andra erbjudanden du kanske gillararrow

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev