Mitt förbund:
t o m
31/8

Fira med kalas på JumpYard – 15% rabatt!

Oavsett om det är sommarlovet eller födelsedagen som ska firas, så är JumpYard en perfekt plats att leva ut glädjeyran! Under hela sommaren erbjuds du som medlem 15% rabatt på JumpYards kalas, alla dagar i veckan.

Beskrivning & villkor

Sommaren är i full blom och det finns många anledningar att fira! Vad passar bättre än ett härligt kalas på JumpYard? Lev ut glädjeyran med hopp och lek – kanske ni vågar testa på vår svindlande Skyrider, eller utmana kompisen i Ninjabanan? Efteråt kan ni mätta magarna med pizza eller pannkakor, eller varför inte svalka er med en härlig slush?

Alla LO-förbundens medlemmar erbjuds 15% rabatt på alla kalasbokningar hos JumpYard, alla dagar i veckan till och med den 31 augusti 2024.

Välkomna att boka sommarkalas!

Villkor
Kalasbokningarna behöver genomföras online med kampanjkoden ovan för att få tillgång till rabatten.

Om JumpYard

Vi tror att alla som besöker JumpYard kan hitta sina egna utmaningar. Oavsett ålder kan alla ha kul hos oss. Vår ambition är att barn, unga, familjer och vänner inspireras till lek och rörelse. Varje aktivitet på JumpYard är genomtänkt och utvecklad för att skapa rörelseglädje. Vi finns på 11 orter i Sverige, från Åre i norr till Helsingborg i söder.

jumpyard.se

Andra erbjudanden du kanske gillar