IF Metall
Sök Mobilmeny
Spara

Medlemslån

Låna upp till 350 000 kr till förmånlig ränta och utan krav på säkerhet. Medlemslånet innebär färdigförhandlade och bra villkor. Inga avgifter tillkommer och i lånet ingår ett av marknadens bästa försäkringsskydd vilket innebär att du kan känna dig trygg som låntagare.

Medlemslån
Medlemslånet är ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar och är medlem i ett LO förbund. Du kan låna upp till 350 000 kr med en amorteringstid på högst 12 år. Lånet har rak amortering som dras från ditt lönekonto varje månad tillsammans med räntan*. Du kan med fördel använda lånet för att lösa andra dyrare krediter eller för inköp av kapitalvara.
I lånet ingår utan extra kostnad ett betalskydd som betalar en del av din lånekostnad om du blir arbetslös eller sjuk samt ett livskydd som löser lånet om du avlider innan du fyller 65 år. För att få ersättning måste du uppfylla försäkringsvillkoren för respektive försäkring.
Enklast ansöker du om ett medlemslån via vår Internetbank eller genom att ringa till vårt kundcenter på telefon 0771-221122. Om du väljer att logga in i vår nya Internetbank med mobilt BankID kan du själv hantera hela låneärendet från låneansökan till utbetalning, förutsatt att din ansökan blir godkänd. *effektiv ränta 4,65%, nov 2018

Medlemskontokredit
Om du behöver låna en mindre summa, eller skaffa en buffert för det oväntade, då är Medlemskontokrediten ett bra alternativ. Krediten kopplas till ditt lönekonto i banken och kan variera mellan 10 000 – 50 000 kr, dock maximalt 2 månadslöner. Du betalar bara ränta* när du utnyttjar krediten, det utgår ingen kontraktsränta och inga avgifter tillkommer. *effektiv ränta 7,23%, nov 2018.

Erbjudandet gäller tillsvidare

Annonsörens webbplats: www.swedbank.se

Villkor

Spara
Ekonomi, juridik och försäkringar

Medlemslån

Swedbank
Spara
Ekonomi, juridik och försäkringar

Bry dig om din pension

Folksam LO Pension