Mitt förbund:

Planera för en ljusare höst – 1000 kr rabatt till utvalda resmål!

Beskrivning & villkor

Längtar du också efter saltstänkta bad, varma stränder och spännande utflykter? Boka din resa och säkra semesterkänslan i höst redan idag. Just nu får du 1000 kr rabatt till Kreta, Kroatien och Fuerteventura med avresa i augusti till november.

Avreseperiod: 1/8-3/11 2024
Bokningsperiod: 1/5-31/5 2024

Villkor: Rabatten gäller på nya bokningar mellan 1/5-31/5 2024, som görs på apollo.se när kampanjkoden ovan registreras i samband med köp.
Rabatten gäller per bokning när du bokar en paketresa (flyg och hotell) och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller ej på gruppresor, ospecificerade resor, sista minuten, endast flyg, gruppresor, träningsevent eller resor du paketerar själv.

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se