Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

IF Metall
Sök Mobilmeny

IF Metallkortet

Laddat med förmåner och rabatter

IF Metallkortet är ditt medlemskort i IF Metall – laddat med förmåner.

IF Metallkortet är ett medlemskort för IF Metalls medlemmar, laddat med förmåner och rabatter, i samarbete med LO Mervärde.

IF Metalls viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen både på arbetsmarknaden och i samhället, samt att se till att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Medlemskapet innehåller till exempel försäkringar, förmåner samt råd och stöd i alla frågor som rör din anställning.
Men detta är inte allt, för att ge medlemskapet fler fördelar så får alla medlemmar i IF Metall vårt medlemskort, IF Metallkortet. Utöver att fungera som medlemsbevis är IF Metallkortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Vi har både nationella och lokala samarbeten.

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion, läs mer om detta under IF Metallkortet MasterCard och alla andra erbjudanden finner du i menyn.

Det lönar sig att vara medlem!

Hur får jag IF Metallkortet?

IF Metallkortet skickas hem till dig som medlem. De som vill har sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med IF Metallkortet?

IF Metallkortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och ger rabatt hos IF Metalls partners. Det är ett så kallat showcard, vilket betyder att du ska komma ihåg att visa kortet eller ange att du har IF Metallkortet, som ingår i LO Mervärde, via telefonen eller datorn för att få en viss rabatt. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

IF Metall bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till IF Metallkortet ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. IF Metall gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal.
Har du förslag på lokala företag du tycker IF Metall ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut IF Metallkortet?

Industrifacket Metall ger ut medlemskortet IF Metallkortet.

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort?

Om du har förlorat ditt medlemskort så ringer du till IF Metall. Då får du hjälp att snabbt och enkelt få ett nytt kort hemskickat i brevlådan. Du kan också maila namn, adress och personnummer till medlemskort@ifmetall.se så får du hjälp.

Vart kan jag vända mig med frågor om IF Metallkortet?

Kontakta IF Metall eller maila medlemskort@ifmetall.se