Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Nyhet!

10% rabatt i FirstVets djurbutik online

Livet med djur kräver ibland en hjälpande hand. Hos FirstVet hittar du allt från råd, vård och rätt prylar. Du som medlem i ett LO-förbund erbjuds 10% rabatt på hela sortimentet*.

Beskrivning & villkor

Livet med djur kräver ibland en hjälpande hand. Hos FirstVet hittar du allt från råd, vård och rätt prylar. Få snabb tillgång till pålitlig kunskap och tips från erfarna veterinärer varje dag året om. Eller klicka hem allt ditt husdjur behöver, från rätt foder till roligaste leksaken.

Via LO Mervärde erbjuds du 10% rabatt på hela sortimentet i FirstVets butik online, när du registrerar kampanjkoden ovan i samband med köp. Endast för dig som är medlem i ett LO-förbund.

Skäm bort ditt husdjur med något gott!

Villkor

*Erbjudandet gäller t. o. m. den 31 december 2024 och ej på kampanjer eller receptbelagda läkemedel.

Om FirstVet

FirstVet strävar efter att vara den första naturliga kontaktpunkten för alla djurägare genom att både erbjuda videomöte med veterinärer, djurbutik online och apotek på samma sida. Sortimentet är noggrant utvalt av deras veterinärer och FirstVet säljer endast produkter som de själva står bakom och använder till sina djur. Fokus är på produkter som främjar ditt husdjurs hälsa, oavsett om du har hund, katt, fågel, häst eller smådjur. Hos FirstVet har du alltid snabba hemleveranser, öppet köp och fri retur samt fri frakt på köp över 599 kr.

Som djurägare kan du också hos FirstVet få trygga råd från legitimerade veterinärer via videosamtal. I samarbete med 13 av 14 försäkringsbolag erbjuder FirstVet kostnadsfria samtal till veterinär mellan 06-02. Läs mer och boka en tid hos veterinär här.

Varmt välkommen till FirstVet!

firstvet.com

Om Svenska Kommunalarbetareförbundet

Kommunal har över en halv miljon medlemmar i över 230 yrken inom kommun, landsting och privat sektor.
Kommunal är en organisation som går från ord till handling. Vi tar initiativ för medlemmarnas bästa, varje dag. När det behövs tar vi fajten.

Vi arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, god arbetsmiljö, samt inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy