10% rabatt för medlemmar

10% rabatt på resor med SJ

Under 2023 får du som är medlem  i ett LO-förbund 10 % rabatt på tågresor med SJs dagtåg i 1 och 2 klass när du bokar i bokningsportalen på den här sidan. Kanske sugen på en resa till Hamburg eller Berlin? Missa då inte att rabatten även gäller på SJ EuroNight. De röda priserna som visas är med rabatten avdragen.

Rabatten gäller för resor som bokas minst 10 dagar före avresa.

Håll dig gärna uppdaterad och läs om vårt arbete för trygga resor under Corona på sj.se/corona.

Välkommen ombord på din klimatsmarta resa!

Villkor
Erbjudandet gäller privatresor (ej periodkort) alla dagar i veckan med SJs dagtåg utan husdjur och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatt gäller ej för resor eller delsträckor med annan tågoperatör.

Vid biljettvisering ska LO-förbundsmedlemskort kunna uppvisas. Har du frågor eller vill boka om en biljett, kontakta kundservice på 0771 -75 75 55 (måndag – fredag) och på 0771 -75 75 75 (lördag-söndag). Vid ombokning uppge beställningsnummer.

Med SJ EuroNight kliver ni ombord på kvällen och vaknar upp i Hamburg/Berlin morgonen därpå. Därifrån kan ni enkelt ta er vidare till andra städer i Europa om ni har en annan slutdestination. Tåget avgår från Stockholm C men ni kan också börja er resa i Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm eller Malmö

Läs mer om SJ EuroNight här.

Vi för människor närmare varandra, varje dag.
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Varje dag väljer 150 000 personer att resa med någon av våra 1 220 avgångar från 291 stationer.

sj.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev