3000 kr rabatt på hemlarm från Alert Alarm!

+ 1 vattendetektor

Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten - alltid till rätt pris. Larmet levereras hem till dig inom tre arbetsdagar och är lika enkelt att montera som att använda. Alert Alarm är rekommenderat av Folksam sedan 2006.

Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Larmet är uppkopplat till nordens största larmcentral med fria väktarutryckningar, och det är lika enkelt att montera som att använda.

  • Snabb leverans (3 arbetsdagar)
  • Uppkopplat till larmcentral
  • Fria väktarutryckningar
  • Rekommenderat av Folksam

Du som är medlem i ett LO-förbund har via LO Mervärde får 3000kr rabatt + 1 vattendetektor, när du beställer ett larm via länken ovan från Alert Alarm.

Vi var bland de första larmbolagen i Sverige att utveckla villalarm med trådlös teknik och har till skillnad från många konkurrenter helt egenutvecklade produkter. Detta borgar för hög kvalité och en driftsäkerhet utöver det vanliga.

Det som driver oss på Alert Alarm är övertygelsen om att ett tryggt hem inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Därför bygger vårt koncept på att du själv monterar ditt larm och därmed slipper betala för en installatör och kostnaderna förknippade med hembesök.

Vi brukar säga att alla som någon gång har skruvat upp en brandvarnare inte kommer ha några problem med att montera ett larmsystem från oss.

alertalarm.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev