Close
Viktig information!

Är du medlem i Byggnads, Elektrikerna, Fastighets, Målarna, Seko eller Transport? Vi har förnärvarande driftstörningar som påverkar inloggningen. Tekniker jobbar för att åtgärda detta så fort som möjligt. Vänligen vänd dig till ditt förbund för mer information.

Upp till 20 %

Boka båtresan med Stena Line – upp till 20% rabatt

Med anledning av COVID-19 kan din resa påverkas. Håll dig uppdaterad på www.stenaline.se/trafikinformation/nya-regler-for-resor. 

Drömmer du om att utforska nya spännande destinationer eller att återvända till redan upptäckta favoriter? Vi hjälper dig på resan! Med Stena Line har du dessutom upp till 20% rabatt. Vi har turer som utgår från Göteborg, Halmstad, Karlskrona, Trelleborg och Nynäshamn. Under resans gång ger vi dig möjlighet att koppla av, äta gott och shoppa innan du når hamn i Danmark, Tyskland, Polen eller Lettland. I vår Bordershop ombord handlar du till priser upp till 60% billigare än i land.

Villkor
Rabatten gäller på personbiljett och bil/husbil/mc/släp i kategori Flexi och Premium. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Boka antingen via hemsidans onlinebokning eller per telefon 0770- 57 57 00. Bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Uppge kampanjkoden som visas ovan i inloggat läge vid bokning.

Stena Line är ett av Europas ledande färjerederier med 37 fartyg och 18 linjer i norra Europa som årligen gör 28 000 seglingar. Stena Line är en viktig del av det europeiska logistiknätverket och utvecklar nya intermodala fraktlösningar genom att kombinera transporter på järnväg, väg och hav. Stena Line spelar också en viktig roll för turismen i Europa med sin omfattande passagerarverksamhet. Företaget är familjeägt, grundades 1962 och huvudkontoret ligger i Göteborg. Stena Line har 4,300 anställda och omsätter 14 miljarder.

stenaline.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev