Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Jobbkollen – alla jobb på samma ställe

Sök i marknadens mest kompletta jobbflöde som innehåller över 100 000 unika platsannonser, hämtade från över tusen olika karriärsidor, rekryteringssajter, ATS-system och databaser.

När du söker nytt jobb, ta gärna hjälp av ditt förbund för att se om företaget du söker till har kollektivavtal!

Beskrivning & villkor

Det är svårt att få en överblick över alla lediga jobb som finns på nätet, inte minst då de presenteras på en mängd olika ställen. Genom att hämta in platsannonser från över tusen olika källor samlar vi alla lediga jobb på ett enda ställe. Du söker enkelt bland alla lediga jobb baserat på nyckelord och plats och kan sedan klicka dig vidare till arbetsgivarens ansökningssida om du ska söka jobbet.

Tips: kolla om företaget har kollektivavtal. Kollektivavtalet bestämmer vilka spelregler som gäller och är en garanti att du får rätt lön, semesterersättning, övertidsersättning, sjuklön, försäkringsskydd, avtalspension och arbetstidsförkortning med mera.

Om Auranest

Auranest står på individens sida och utvecklar framtidens arbetsmarknad utifrån individens perspektiv snarare än utifrån arbetsgivarnas behov. Genom att med den senaste digitala tekniken automatisera, digitalisera och kortsluta administrativa processer stärker vi individens position på arbetsmarknaden.

Auranest

Om Svenska Kommunalarbetareförbundet

Kommunal har över en halv miljon medlemmar i över 230 yrken inom kommun, landsting och privat sektor.
Kommunal är en organisation som går från ord till handling. Vi tar initiativ för medlemmarnas bästa, varje dag. När det behövs tar vi fajten.

Vi arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, god arbetsmiljö, samt inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy