Lägenhet i Sälen för medlemmar

Snöra på dig skidpjäxorna eller vandrarkängorna för några dagar i underbara Sälen. Hyr en medlemslägenhet mitt i Hundfjället.

Lägenheterna i Sälen/Hundfjället är till för medlemmar i Kommunals avdelning Öst. Det innebär att lägenheterna under vintersäsongen är reserverade för avdelning Östs medlemmar och kan därför inte bokas av medlemmar från andra avdelningar. Endast i de fall då ingen av avdelning Östs medlemmar har bokat lägenheterna och det är sex veckor eller mindre kvar tills tillträdesdatum får medlemmar från andra avdelningar hyra dessa. Vid anmälan sätts du upp på en kölista. Under sommarmånaderna är det fritt fram för medlemmar från andra avdelningar att boka lägenheterna, men avdelning Östs medlemmar har förtur om flera visar intresse för samma vecka.

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Kommunal.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev