Mitt förbund:

Prova Dagens ETC gratis i 3 månader

Dagens ETC är Sveriges enda röda dagstidning för en grönare värld. Som medlem i ett LO-förbund får du nu möjlighet att prova tidningen digitalt i 3 månader för 0 kr. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Beskrivning & villkor

Nu har du som medlem i ett LO-förbund exklusiv möjlighet att få tillgång till alla låsta artiklar på etc.se för 0 kr i 3 månader. Erbjudandet innebär:

  • Digital tidning varje dag
  • Läs direkt i appen på mobil, platta eller dator
  • Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Registrera dig så får du prova helt utan kostnad i tre månader. Efter det fortsätter du om du vill för 199 kr/mån (ord. pris 260 kr) mån.

Om ETC

ETC är många saker. Vi ger ut Sveriges enda röda och gröna dagstidning, magasin och böcker. Vi ger människor möjlighet att skapa sin egen miljövänliga el och att klimatkompensera sin resa. Vi säljer telefoner som inte innehåller konfliktmineral. Vi bygger crowdfundade och klimatpositiva hyreshus av trä. Vi ordnar föreläsningar, mässor och fester. Plus mycket annat. Med det gemensamt att vi vill förändra världen – tillsammans med dig.

ETC.se

Om Svenska Kommunalarbetareförbundet

Kommunal har över en halv miljon medlemmar i över 230 yrken inom kommun, landsting och privat sektor.
Kommunal är en organisation som går från ord till handling. Vi tar initiativ för medlemmarnas bästa, varje dag. När det behövs tar vi fajten.

Vi arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, god arbetsmiljö, samt inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy