Semestra i stugbyn i Jang – mitt i naturarvet Höga Kusten

Vill du komma bort och känna lugnet av frisk kustluft, höra ljudet av vinden i träden och fåglarnas kvittrande? Då ska du besöka Kommunal Mellersta Norrlands stugby mitt i Höga kusten.

Vi kan erbjuda 7 fullt utrustade stugor för självhushåll med 2-4 bäddar.  Samtliga stugor har även bäddsoffa med plats för 2, WC, dusch, radio, TV samt komplett köksutrustning. Braskamin i fem stugor och bastu i två stugor.  Fristående bastu finns för övriga stugor. Alla stugor är rökfria. Två stugor är även pälsdjursfria. På sommarhalvåret finns det en allmän badplats att tillgå. Den ligger på andra sidan E4:an, cirka 1 700 m från stugorna. I övrigt finns insjöar och havsbad i området.

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Kommunal.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev