Semestra i Tärnaby

Här finns alla förutsättningar för att din semester skall bli ett minne för livet. Skidspår, korta och långa turer på fjället – bara att välja. Slalombackar finns både i Tärnaby och Hemavan. Fiske, svampplockning, fjällvandring är andra aktiviteter som finns i Tärnafjällen.

Hyr en av Kommunal Västerbottens medlemsstugor i Tärnaby. Våra sex stugor och fyra radhuslägenheter är för självhushåll. Två stugor och två lägenheter är allergivänliga. Stugorna är 45 kvadratmeter och lägenheterna är 42 kvadratmeter. Våra stugor har sex bäddar och våra lägenheter har fyra, plus en bäddsoffa som går att bädda ut till dubbelsäng. Samtliga stugor och lägenheter har komplett köksutrustning, WC, dusch, torkskåp, TV och eluttag för motorvärmare. Stugansökan ska ha inkommit till Kommunal Västerbotten senast den 15 oktober för kommande år. Lottning sker på de veckor som fått fler ansökningar än det finns stugor/lägenheter.

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Kommunal.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev