Close
Viktig information!

Är du medlem i Byggnads, Elektrikerna, Fastighets, Målarna, Seko eller Transport? Vi har förnärvarande driftstörningar som påverkar inloggningen. Tekniker jobbar för att åtgärda detta så fort som möjligt. Vänligen vänd dig till ditt förbund för mer information.

Stugor på Semesterhemmet Nygård

Hyr stuga genom Semesterhemmet Nygård i Täby, Stockholm.
Stugorna har utrustade kök med spis, kaffebryggare, kyl och tv. Kallt rinnande vatten finns i samtliga stugor, wc och dusch i separata servicehus. Husdjur ska hållas kopplade inom området. Ta med egna sängkläder, filtar och kuddar finns. Inom området finns fotbollsplan, minigolf, lekplats och en liten badstrand. Det finns även en bastuflotte gästerna kan hyra.

Till Nygård reser du med t-bana till Danderyds sjukhus, omstigning till buss 610 till Täby kyrka. Därefter en promenad på ca 20 minuter. Du kan också välja Roslagsbanan från Östra station till Täby kyrkby, därefter en promenad på ca 35 minuter. Åker du bil kör mot Norrtälje och sväng av där skylt anger Täby kyrkby. Följ skyltningen till Täby kyrka, sväng vänster i rondellen och därefter Nygård. Har du GPS knappa in Nygårdsvägen 20, Täby.

Uthyrningsperiod/pris: Större delen av året: 2 000-2 500 kronor per vecka.
Bokning görs direkt till Semesterhemmet Nygård via telefon 072-250 35 19.

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Kommunal.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev