Mitt förbund:

Stugor på Semesterhemmet Nygård

Beskrivning & villkor

Hyr stuga genom Semesterhemmet Nygård i Täby, Stockholm.
Stugorna har utrustade kök med spis, kaffebryggare, kyl och tv. Kallt rinnande vatten finns i samtliga stugor, wc och dusch i separata servicehus. Husdjur ska hållas kopplade inom området. Ta med egna sängkläder, filtar och kuddar finns. Inom området finns fotbollsplan, minigolf, lekplats och en liten badstrand. Det finns även en bastuflotte gästerna kan hyra.

Till Nygård reser du med t-bana till Danderyds sjukhus, omstigning till buss 610 till Täby kyrka. Därefter en promenad på ca 20 minuter. Du kan också välja Roslagsbanan från Östra station till Täby kyrkby, därefter en promenad på ca 35 minuter. Åker du bil kör mot Norrtälje och sväng av där skylt anger Täby kyrkby. Följ skyltningen till Täby kyrka, sväng vänster i rondellen och därefter Nygård. Har du GPS knappa in Nygårdsvägen 20, Täby.

Uthyrningsperiod/pris: Större delen av året: 2 000-2 500 kronor per vecka.
Bokning görs direkt till Semesterhemmet Nygård via telefon 072-250 35 19.

Om Kommunal

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen. Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Kommunal.se

Om Svenska Kommunalarbetareförbundet

Kommunal har över en halv miljon medlemmar i över 230 yrken inom kommun, landsting och privat sektor.
Kommunal är en organisation som går från ord till handling. Vi tar initiativ för medlemmarnas bästa, varje dag. När det behövs tar vi fajten.

Vi arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, god arbetsmiljö, samt inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.