Mitt förbund:
Nyhet!

Upplev magiska Tivoli till medlemspris

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn i Danmark, tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna. Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris– unikt för dig som medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna.

Känn ruset i berg- och dalbanan, njut av utsikten från ballonggungan eller sparka igång skrattmusklerna i monsunen. Smaka på sommaren och prova på alla möjliga läckra frestelser och kulinariska upplevelser. Lyssna på levande jazz, rock eller klassiskt – på Tivoli kan du uppleva ett brett utbud av sommarkonserter. Och om du vågar, besök Tivolis läskiga hus, Villa Vendetta.

Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris – unikt för dig som medlem i ett LO-förbund. Erbjudandet ger dig rabatt på entrépriset och på paket med både entré och åkband.

Uppge kampanjkoden ovan som Lösenord på Tivolis landningssida för att få fram erbjudandet.

Tivoli är som aldrig förr.

Om Tivoli

Tivoli är en mysig nöjespark mitt i centrala Köpenhamn i Danmark, som funnits ända sedan 1800-talet. Här kan du roa dig i fartfyllda åkattraktioner eller bara njuta av de vackra omgivningarna och äta god mat. Parken ligger mitt i staden mycket nära centralstationen och här finns nöjen passande för alla åldrar, oavsett om det du gillar åkattraktioner, teaterföreställningar eller livemusik.

tivoli.dk

Om Svenska Kommunalarbetareförbundet

Kommunal har över en halv miljon medlemmar i över 230 yrken inom kommun, landsting och privat sektor.
Kommunal är en organisation som går från ord till handling. Vi tar initiativ för medlemmarnas bästa, varje dag. När det behövs tar vi fajten.

Vi arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, god arbetsmiljö, samt inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy