Larm till rätt pris från
Alert Alarm

Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma, till rätt pris. Larmet levereras hem till dig inom 3 arbetsdagar och är lika lätt att montera som att använda. Du får full koll i mobilen och på larmcentralen sätter man snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

  • Snabb hemleverans (3 arbetsdagar)
  • Uppkopplat till larmcentral – dygnet runt, året om
  • Fria väktarutryckningar
  • Rekommenderas av Folksam

Just nu! Minst 50% rabatt + en extra enhet på köpet. Ta del av erbjudandet här! 

Hemlarm gör skillnad

”Att ha ett godkänt hemlarm i hela sitt hem och att se till att det alltid är på minskar risken för inbrott och begränsar tiden tjuven har på sig att rota igenom hemmet efter stöldbegärligt gods” ​

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam.

Hitta rätt larm för dig – unikt erbjudande to m 31 maj. Ta del av erbjudandet!

Mer än inbrottsskydd

Utöver inbrottsskyddet får du även brandskydd som är kopplat till larmcentralen. Där finns alltid någon som kan kontakta brandkåren, oavsett om du är hemma eller bortrest. Och med vårt vattenlarm blir du varnad i tid och kan stoppa läckan innan det har hunnit bli en vattenskada.

Ta del av ditt erbjudande som medlem i ett LO-förbund. Just nu en extra enhet på köpet!

Spara pengar – montera själv

Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv. På så sätt slipper du monteringskostnader och lär dig snabbt hur larmet fungerar. Allt är förberett och förprogrammerat när du får hem ditt paket och till din hjälp finns tydliga instruktioner. Om du någon gång har skruvat upp en brandvarnare, kan du enkelt montera ett larmsystem från Alert Alarm.

Mer information om erbjudandet här och hur du tar del av det. 

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev