Mitt förbund:
Nyhet!

Besök fantastiska LEGOLAND® i Danmark – 20% rabatt

På LEGOLAND® i Danmark väntar häftiga åkattraktioner och massor av fantasifull LEGO® lek! Nu kan du som medlem i ett LO-förbund ta del av hela äventyret till 20% rabatt.

Beskrivning & villkor

På LEGOLAND® väntar häftiga åkattraktioner, otroliga LEGO® byggen och massor av fantasifull LEGO® lek! Det finns ett brett utbud av underhållning för stora som små och interaktiva utställningarna där du kan låta kreativiteten flöda. Är du modiga kan du prova tre fantastiska attraktioner i THE LEGO MOVIE™ World, känn vinddraget genom kungaborgen i Draken, upplev hissnande höjder i Flying Eagle och följ med på motormagiska äventyr i LEGO Ferrari Build & Race. Missa heller inte årets stora nyhet – LEGO DUPLO® PEPPA PIG Playground.

Nu har du möjlighet att förgylla semestern med ett besök på LEGOLAND® i Billund, Danmark, med 20% medlemsrabatt när du bokar online.

Villkor

  • Rabatten på 20% gäller på onlinepriset. Rabatten dras automatiskt när du bokar via den anpassade bokningssidan bakom den röda knappen. Onlinepriset 2024 beror på vald besöksdag och varierar från 329-429 kr DKK (ordinarie pris).
  • Entrébiljetten gäller för entré till en person (från 2+ år) på den valda besöksdagen 2024. Barn 0-1 år har gratis entré.
  • När entrén är betald är alla åkattraktioner gratis, med undantag för Hyundai Trafikskola.
  • Biljetten kan inte återbetalas eller bytas och kan ej kombineras med andra kampanjer.
  • Erbjudandet gäller t. o. m. 2024-12-31

Om LEGOLAND®

Kom till LEGOLAND® och var med om en förtrollande värld med över 80 miljoner LEGO klossar och 50 snurrande, hoppande och fartfyllda åkattraktioner. Du kastas in i ett härligt äventyr du sent kommer att glömma, bland fantastiska skapelser och kända karaktärer från både LEGO DUPLO®, LEGO Friends och NINJAGO. I hjärtat av parken kan du uppleva Miniland – den stora världen i miniformat, som först kom till när LEGOLAND® öppnade 1968.
Ta del av ett år fyllt av sagolika evenemang som den fenomenala slottsshowen under sommaren, en monsterspäckad Halloween i oktober och en äventyrlig jul på LEGOLAND hela december!
Välkommen till att magiskt äventyr på LEGOLAND®!

legoland.dk

Om Livsmedels Arbetareförbundet

Livs ungefär 28 000 medlemmarna jobbar i en mängd olika yrken med att dagligen se till att hela Sverige får mat på tallriken.

Oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schysta villkor och en tryggare arbetsmiljö. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus även erbjuda förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy