1-29 feb

Hitta sommarens resa! 1000 kr rabatt per bokning till 4 olika resmål

Rabatten gäller på resor till utvalda resmål med avreseperiod 1/6-30/8 2024. Endast för dig som medlem i ett LO-förbund.

Sommarsemestern är för många årets höjdpunkt. En chans för oss att hämta energi och njuta av ett miljöombyte. Just nu får du 1000 kr rabatt* per bokning till Fuerteventura, Bulgarien, Tunisien och Turkiet. Oavsett vad du väljer kan du förvänta dig fina stränder, härliga bad och långa, ljumma kvällar. Allt som behövs för sommarkänslan!

Villkor

*Rabatten blir tillgänglig när du uppger kampanjkoden ovan i samband med bokning av en ny paketresa med Apollo 1-29/2 2024, med avreseperiod 1/6-30/8 2024, till utvalda resmål och hotell på Fuerteventura, Bulgarien, Tunisien och Turkiet.
Gäller ej på endast flyg, ospecificerade hotell, gruppresor, kryssningar, TEMA-resor, resor inom Norden eller resor som du har paketerat själv. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev