Boka Lisebergspaket för familjen hos BW Plus Åby Hotel

Liseberg fyller 100 år! Ta med hela familjen på en riktigt pirrskapande upplevelse. BW Plus Åby Hotel erbjuder dig boende, parkering och entré till Liseberg för hela familjen för endast 2 495 SEK.

I hundra år har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet. En magisk plats där människor möts och upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. I år fyller de 100 år. Det är stort! Och det ska dem självklart fira hela året. Med pompa, ståt och extra många festligheter. De har bland annat byggt en helt ny berg- och dalbana – Luna. En mäktig maskin som skickar dig till månen tur och retur! Passa också på att åka klassiker som FlumeRide, Lisebergbanan och Balder. De riktigt äventyrslystna kanske vågar sig på ett åk i Valkyria, Loke eller Helix. För små busfrön finns det lekplatser och karuseller i Kaninlandet som kittlar lagom mycket i små magar. Välkommen till sommarens roligaste dag!

Du som är medlem i ett LO-förbund erbjuds BW Plus Åby Hotel unika Lisebergpaket för endast 2 495 SEK!

I paketet ingår:

  • Övernattning i rum med connecting door = två rum!
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till Friskis & Svettis gym
  • Parkering vid hotellet
  • Entré till Liseberg för två vuxna och två barn upp till 15 år
    Extra tredje barn för +250 SEK.

Vårt Lisebergspaket gäller weekends från 22/4 – 24/9 samt alla dagar fr o m 1/6 – 20/8 i mån av plats. Uppge kampanjkoden vid bokning.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev