Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Musikerna
Sök Mobilmeny
Prius Health
Spara

Nytt hälso- och livsstilsverktyg – ett exklusivt erbjudande till dig som är med i Musikerförbundet

Ta del av erbjudandet

Vill du förbättra din hälsa, dina levnadsvanor och ditt mående? Med hälsosatsningen Prius Health tar Musikerförbundet och Göteborgs universitet tillsammans ett helt nytt grepp för en god livsstil och hälsa. Medlemmar i Musikerförbundet får tillgång till det internetbaserade hälso- och livsstilsverktyget Prius Health, som är världens första forskningsbaserade verktyg i sitt slag.

Prius Health, som drivs av Göteborgs universitet, innehåller övningar och ett stort bibliotek av texter, skrivna av läkare och forskare, som ger dig stöd och tips om hur du kan påverka ditt mående och din hälsa i positiv riktning. Prius Health görs endast tillgängligt för partners till Göteborgs universitet. Genom det nya samarbetet får du som medlem i Musikerförbundet nu tillgång till verktyget som en exklusiv förmån för medlemmar.

Verktyget utgår från den senaste forskningen och inspirerar dig att tillämpa kunskapen på ett personligt sätt i din vardag för att lättare förebygga och hantera livsstilssjukdomar som typ 2-diabetes, högt blodtryck och hjärtkärlsjukdom. Du får se hur inställningen till mat och motion, stress och livsbalans, existentiella frågor och relationer hänger samman och påverkar hälsan på ett genomgripande sätt.

Verktyget har utvärderats i forskningsstudier med synnerligen uppmuntrande resultat. Många beskriver hur det har förändrat hur de ser på sig själva och sin hälsa, vilket inte bara påverkat deras levnadsvanor utan även deras grundläggande livsinställning.

Kom igång med verktyget
Verktyget är enkelt att använda via din dator, läsplatta eller smarta telefon.

För att skapa ditt personliga konto går du till partner.priushealth.org/sv

  1. Klicka på ”logga in”.
  2. Välj ”registrera dig här” för att skapa ett nytt konto.
  3. Ange din e-postadress. Ditt användarnamn och lösenord väljer du själv.

Registreringskoden är musikerna.

Läs om hur Prius Health behandlar dina personuppgifter här.

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på Mina sidor på musikerforbundet.se

Till musikerforbundet.se Inte medlem än

Villkor