Prova BookBeat 1 mån gratis och få 12 mån med 15% rabatt

Njut av populära ljud- och e-böcker direkt i mobilen eller surfplattan. På med lurarna eller varför inte lyssna i bilen? Med BookBeat kan du lyssna eller läsa var och när du vill, online eller offline. Som medlem i ett LO-förbund kan du prova BookBeat gratis 1 månad och därefter få 15 % rabatt på valfritt prispaket i 12 månader (från 75 kr/mån).

Ljudböcker är ett perfekt sällskap oavsett om du tar det lugnt hemma och vill slappna av eller om du är på språng och vill ta med boken ut. Med BookBeat får du tillgång till över 800 000 böcker med allt från spännande deckare eller gripande biografier till härlig feel-good.

För dig som har barn finns massor av populära bilderböcker med ljud för de yngsta, och ungdomslitteratur för de äldre barnen. Ett riktigt bra tips för att väcka läslusten! Med BookBeats familjekonto kan upp till fem personer dela ett konto, och lyssna samtidigt på olika böcker.

Villkor

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare t.o.m 31 december. När du registrerar dig får du välja vilket prispaket du vill ha efter gratisperioden. Med basic-paketet kan du lyssna upp till 20 timmar för 75 kr/mån. Med premium-paketet kan du lyssna upp till 100 timmar för 112 kr/mån (rabatt inkluderad i priset). Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker och ger dig tillgång till över 800 000 titlar direkt i din mobil eller surfplatta. Du kan lyssna eller läsa hur mycket du vill, var och när du vill. BookBeat är den i snitt populäraste ljudbokstjänsten i App Store och Google Play.

BookBeat lanserades 2015 och är del av Bonnier, som i över hundra år har skapat, förädlat och distribuerat berättelser.

bookbeat.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev