1 jan-
28 feb

20% rabatt på träning hos Actic och fri startavgift!

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på våra 12-månaders medlemskap och fri startavgift (värde 549 kr). Kom igång med din träning på Actic idag!

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som Actic-medlem får du även tillgång till över 280 onlinepass i Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app.

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på våra 12-månaders medlemskap och fri startavgift (värde 549 kr). Kom igång med din träning på Actic idag!

Teckna ditt medlemskap på actic.se och ange kampanjkod i köpflödet eller på något av våra gym och ange kampanjkoden i kassan. Visa upp ditt förbundsmedlemskort när du köper medlemskap på gymmet.

Villkor

*Erbjudandet gäller vid tecknade av 12 månaders autogiromedlemskap och för samtliga medlemskap, lokalt, regionalt och max. Efter 12 månader återgår månadsavgiften till ordinarie pris. Erbjudandet gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Gäller ej på Actic Landskrona.

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som Actic-medlem får du även tillgång till onlineträning i vår Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app.

actic.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev