Minst
50 % rabatt

Minst 50% rabatt på hemlarm från Alert Alarm!

Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten - alltid till rätt pris. Larmet levereras hem till dig inom tre arbetsdagar och är lika enkelt att montera som att använda. Alert Alarm är rekommenderat av Folksam sedan 2006.

Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Larmet är uppkopplat till nordens största larmcentral med fria väktarutryckningar, och det är lika enkelt att montera som att använda.

  • Snabb leverans (3 arbetsdagar)
  • Uppkopplat till larmcentral
  • Fria väktarutryckningar
  • Rekommenderat av Folksam

Du som är medlem i ett LO-förbund har vi LO Mervärde har minst 50% rabatt!

Alert Alarm erbjuder ett komplett larm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.
Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med appen som ingår kostnadsfritt i din larmtjänst, kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem. Vid verifierat larm agerar larmoperatörerna på larmcentralen och sätter snabbt in rätt åtgärd.
Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

alertalarm.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev