22/4 –
6/11

Boka Lisebergspaket för familjen hos BW Plus Åby Hotel

Ta med familjen på en riktigt pirrskapande upplevelse! Vi på BW Plus Åby Hotel erbjuder dig boende, parkering och entré till Liseberg för familjen - endast 2 295 SEK.

Ta med dig familjen på en riktigt pirrskapande upplevelse som börjar redan på BW Plus Åby Hotel! Så fort du kliver innanför dörrarna kommer du att mötas av den helt unika och lekfulla inredningen inspirerad av Tivoli som inte kan göra dig annat än glad. Plötsligt känns vardagsbestyr långt borta för både stor och liten.

Det lekfulla äventyret fortsätter med ett besök på nöjesparken Liseberg som har något för alla i familjen att se fram emot, oavsett om det är karuseller, glass eller lyckohjul.

Du som är medlem i ett LO-förbund erbjuds detta unika Lisebergpaket för två vuxna och två barn för 2 295 SEK (ordinarie högsäsongspris: 2 750kr).

I paketet ingår:

  • Övernattning i rum med connecting door = två rum!
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till Friskis & Svettis gym
  • Parkering vid hotellet
  • Godis VIP på rummet
  • Entré till Liseberg för två vuxna och två barn upp till 15 år

Extra tredje barn för +200 SEK.

Bokningsvillkor

Välkommen att boka på info@abyhotel.se, uppge kampanjkoden ovan för att kunna ta del av erbjudandet. Visa upp giltigt förbundsmedlemskort vid incheckningen. Det går fint att avboka fram till 72h innan.

Vårt Lisebergspaket gäller weekends från 23/4 – 23/10 2022, samt alla dagar på Höstlovet 27/10 – 6/11 i mån av plats.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev