Mitt förbund:

Flytta din tjänstepension till medlemmarnas bolag

Välj Folksam LO Pension för din tjänstepension. Vi förvaltar dina pengar ansvarsfullt, för att de ska kunna utvecklas, och för att de ska göra gott tills du behöver dem. Gör din kapitalflytt enkelt med BankID hos Fora, valcentralen för din avtalspension SAF-LO.

Beskrivning & villkor

Folksam LO Pension är LO-förbundens eget pensionsbolag, som bildades för att värna om medlemmarnas tjänstepension. Idag förvaltar vi tjänstepensionen för en halv miljon medlemmar, och vi gör det med låga avgifter och långsiktigt god avkastning enligt oberoende jämförelser.

Så här väljer du Folksam LO Pension
Det är enkelt att flytta din tjänstepension till Folksam LO Pension. Vi förvaltar dina pengar ansvarsfullt, för att de ska kunna utvecklas, och för att de ska göra gott tills du går i pension. Du kan också flytta hit tidigare intjänad pension och ha allt samlat på ett ställe.

Gör din kapitalflytt enkelt med BankID hos Fora– valcentralen för din avtalspension SAF-LO.

Välkommen till en schysst pension.

Om Folksam LO Pension

– Medlemmarnas eget pensionsbolag
– God avkastning och låga avgifter betyder mer pension till dig
– Ett enkelt sparande anpassat efter din ålder
– Pengarna placeras med ansvar för både människor och miljö

Folksam LO Pension är medlemmarnas eget bolag. Vi använder vårt inflytande till att påverka bolag till ett mer hållbart beteende, särskilt inom arbetsrättsliga villkor, jämställdhet och jämlikhet. Genom våra hållbarhetskriterier kan vi ställa tydliga krav på våra utvalda externa fondbolag om hur dina pensionspengar ska förvaltas ansvarsfullt.

Du kan läsa vår webbsida på flera olika språk, till exempel på spanska, turkiska och persiska, och det finns även ett avsnitt på lättläst svenska. Förutom att vi stolt erbjuder flerspråkig kundservice kan du också få personlig rådgivning om pension, sparande och försäkringar. Helt kostnadsfritt, utan några måsten. Välkommen till en schysst pension.

folksamlopension.se