Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Pappers
Sök Mobilmeny
800 krrabatt
Spara

Förmånliga rabatter på resor med Apollo

Med LO Mervärde får du alltid 800:- rabatt på våra charterresor världen över.

Ta del av erbjudandet

Information om Covid:

Apollo är glada att kunna välkomna dig som gäst att njuta av en härlig solsemester – på ett tryggt och säkert sätt. Med anledning av COVID-19 kan din resa påverkas, och det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad. Läs mer på Res tryggt med Apollo för att veta vad som gäller för din resa.

Självklart ingår Apollos Covid-19 Trygghetspaket. Då bjuder på Apollo på ditt ditt PCR-test och det ingår även förmåner som ombokning utan extra kostnad. Här kan du läsa mer om alla fördelar med Apollos Covid-19 Trygghetspaket.

Upptäck med Apollo

Apollo gör det enkelt för dig att upptäcka, och med LO Mervärde får du alltid minst 800 kr rabatt per bokning på Apollos charterresor! Välj bland favoriter som Grekland och Kroatien eller res lite längre bort till Fuerteventura eller Gran Canaria. Är hotellet det viktiga för dig är Apollo Mondo-hotellen ett självklart val, med allt från familjehotell till små, charmiga lokala hotell.

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in via din avdelning

Till din avdelning Inte medlem än

Villkor

Avreseperiod är året runt. Rabatten gäller när du bokar en ny charterresa på Apollo.se. Bokningen måste göras senast 30 dagar innan avresa. Gäller på specificerade hotell, ej endast flyg, träningsevent eller resor du paketerar själv. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.